WhitewashMoet ik kiezen voor Whitewash?

Smaken verschillen, daarom kiest de ene klant wel voor Whitewash en de andere niet. Het merendeel van onze klanten, zo'n 90%, kiest voor een Whitewash behandeling omdat de foto heel mooi helder wordt afgedrukt.
Bij foto's met gezichten en zwart-wit foto's adviseren wij ALTIJD voor een Whitewash behandeling te kiezen.
Kiest u er toch voor om uw foto zonder whitewash te bestellen dan houdt dat in dat de kleuren minder fel worden en dat noesten en de houtstructuur van het hout zeer duidelijk zichtbaar in uw foto naar voren komen. Wanneer er geen whitewash gebruikt wordt, worden namelijk alle witte gedeeltes van uw foto in de houtkleur weergegeven. Reclamate kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele klachten die op uw keuze om geen whitewash te gebruiken betrekking hebben.

Ga je voor extra kleurkracht of voor een zeer duidelijke houtstructuur?


Wat is Whitewash?

Whitewash is een lichte, witte laag 'verf' waarmee we je houtplaat kunnen behandelen. Hierdoor zijn oneffenheden minder goed zichtbaar en krijgt je foto extra kleurkracht. Kies je ervoor een foto op hout zonder whitewash te bestellen, dan wordt je foto donkerder en komen de kleuren minder goed naar voren. Daarnaast zijn de nerven en noesten zeer goed zichtbaar doordat er geen witte laag over het hout zit.

Voor een white-wash behandeling wordt 12% extra in rekening gebracht. (12% wordt berekend over de foto op hout prijs)

Vind jij het belangrijk dat de kleuren van je foto op hout de kleuren van je echte foto zo goed mogelijk benaderen, kies dan voor de optie foto op hout met whitewash! Klachten naar aanleiding van het niet kiezen voor whitewash kunnen wij dan ook niet in behandeling nemen, omdat er bewust gekozen is voor een minder scherp resultaat.